Tuesday, May 25, 2010

Reunion di Georgetown White Coffee...


Hai, blog!
Reunion kecik je... setakat budak-budak class 5 Murni sahaja.. ;) best le... kalau dulu reunion terlaksana dengan jayanya di Old Twon white Coffee, la ni di Georgetown White Coffee...
Ina bawa anak dia yg sulung.. fit pun bawa anak dia yg sorang tu.. epul bawa wife dia.. kata pregnant 4 months.. tp badan yg membesar si bapa je.. syarina datang solo.. si rizal pun solo.. wife keje katanye.. saya? mmm.. hubby gi kenduri kekah pulak.. disebabkan dah berjanji, mestilah dipenuhi reunion ni.... ;) lama le gak lepak.. Thanks to rizal coz belanja kami semua.. next time, belanjalah lagi ye.. hehehe!
Kepada teman-teman yang tidak dapat menghadirkan diri, si fiza, nanang, anie, kepeng, zulfan, zul kecik, dan etc... diharap dapat menghadirkan diri di masa2 akan datang... tp seronok le.. rugi tk datang.. Thanks guys!


posing2... time ni, food dah abis dimakan.. walaupun tak berapa habis sebenarnya.... but it was a wonderful moment... ;)



rajin anak ina mewarna... lepas ni, tambah air lagi segelas... ;)


smile!!!!!!!

1 comments:

NaNaJoe said...

hurm~
kak nape xnmpak cbox?
huhuhu~~~ thanx 4 da advice k~ :)