Thursday, June 2, 2011

I want this! really!



Saya sudah lama mengikuti http://feyzacollection.blogspot.com sejak tahun 2008... tak pasti kenapa tapi saya tertarik dengan blog ketika itu...:) baru berjinak2 le katakan.... apa yang lebih menarik, kini Feyza Collection nak bagi hadiah... Feyza Collection Give Away, agak2 nak menang, silalah join.... Hadiah of course menarik dan tertarik.... confirm best!





Giler kentang dengan internet... tertarik dengan shopping online.... pada mulanya rasa takut, takut kena tipu... tapi ok... hehehe... maklumle tak pernah beli online le katakan... boleh dipercayai.. bak kata Ogy Ahmad Daud, 'dapat dari sumber yang boleh dipercayai...' seriusly, cun-cun ler baju kurung, jubah, yang ada di Feyzacollection ni... tidak percaya? Ask me!


Berbaloi-baloi... ramai puji... kawan-kawan office asyik tanya, beli kat mana? bila delivery sampai je, dorang suruh buka dan2 tu gak.... bila dah pakai, confirm ada yang sound (bergurau senda) "ada orang tu pakai baju baru...." :)


Feel good when wearing the good thing....


Agak2 saya boleh ke dapat baju kurung or jubah free ni? ehehehehehe...


2 comments:

putra suki said...

cantik baju. huhu. :D

afayufu said...

tqvm mr. putra suki...