Friday, January 15, 2010

Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

Salam, Blog!


Kali ini saya ingin mencuba ler... kot2 bertuah... hehehe... orang kata belum cuba belum tahu... Saya tahu pertandingan ini pun dari tuan punya blog yanmieonline sendiri... kata blogwalking...


Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di http://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/

8 comments:

Yanmie said...

okies pas, gud luck yea. jgn lupa pastekan link nie di ruangan komen cabutan bertuah, senang yan nk monitor nnti...


www.yanmieonline.com

afayufu said...

tq yan...dah buat tadi...

Yanmie said...

pastekan link entry ini ke dlm ruangan komen entry yan, senang yan nk refer utk referrer. yg ayu bgtau kt komen xde link entry..nnti letak k

lagi satu kalau nk letakkan lah nama ayu sebagai referrer..mana tau leh dpt adiah utk referrer kan..hehehe

afayufu said...

tp kan yan, ayu tk reti le nk link2 ni.. tgh nk belajar le ni...hehehe

~aSHa~ said...

jom join sy jugak..cabutan bertuah MDM 2010...

sy pun nak try yg yanmieonline tu jugak...

walau sy pun penganjur cabutan bertuah.

afayufu said...

ye ke.. sat.. ayu tgk...hehehehe

sI tEDI said...

good luck!

afayufu said...

tq tedi!