Thursday, July 15, 2010

Penat Jadi Mandor... :)

Kehadapan kawan-kawan blog sekalian...



Sepeninggalan tidak aktif beberapa hari minggu lepas adalah kerana gara-gara sepupuku yang tinggi lampai tu.. kawin.. anak Pak Ngah le katakan.. so baka tinggi2 belaka.. ramping gitu...



Hari Sabtu nikah... hari Ahad lak sanding di rumah perempuan.. di Beranang.. ingat lagi tak...hehehe.... early Julai.. then the next week turn rumah kami le menyambut menantu.. Mak ngah kata, penat ni.. bukan senang nak dapat menantu... :)



Tu dia Pak Ngah mengepalai rombongan... kami yang lain menunggu di tpt lain..hehehe.. that's y ada yang kena bawa 2 dulang...



Saat-saat menunggu diijab kabulkan... bapa mentua yang nikahkan... hehehe....




cincin disarung.... simbolik....




Persandingan di rumah Pak Ngah... serba gold... pelamin by along.. make up adik along si amy tu.. berjumpa kita lagi yg along... along le yg mencantikkan ayu time ayu tahun lepas.. :) tqvm along...





si amani ni tk jemu2 duk dpn pelamin... nak tgk pengantin katanye... kipas wajib ada.. panas2....





ops.. pic ni bergegar lak.. tangan adik saya menggigil kot time ni.. ramai sgt jurufoto.... tgkle si amani tu, kejap ikat rambut.. kejap tak ikat.. hehehe.... mummy n daddy amani pening..



4 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

beranang.. kamu jawanislah ni nyer... taniah untuk sepupu

afayufu said...

bukanle.. sepupu saya tu kawin dgn org beranang... :) kami ni melayu tulen bang...ehheeh

xazryx said...

waaa .tahniah untuk dorang berdua ye .

afayufu said...

tqvm xazryx... ;)